WebáruházakWebbutikNyelvoktatásGyártásKozmetikaTestépítő IskolaAutó Kereskedés

Nyitó oldal

Elérhetőségeim

Médiaajánlatok

 

---------------------------

Panasonic telefonközpont
Digitális telefonközpont
Analóg telefonközpont
ISDN telefonközpont
VoIP telefonközpont

-----------------------

Önéletrajzom

 

Üdvözlöm!

Most először nem kell tartania az édesítőszer rossz ízétől! 

 
- 1kg cukor kiváltása 102Ft, és garantált a tökéletes cukor íz!

 
- 0 cukor, 0 kalória, 0 glikémiás index

 
- Természetesebb cukoríz

 
- Befőzési akciónk keretein belül most, ingyenes a kiszállítás

 
- Ízgarancia - amennyiben talál a piacon jobb ízű intenzív édesítőszert, küldje vissza termékünket a számlán megadott címre 15 napon belül, és mi visszafizetjük az árát!

 
 A piacon lévő édesítőszerek rossz utóíze miatt, sajnos néhányan negatívan reagálnak az édesítőszerekre, és a velük készült ételekre. Ezt joggal teszik, mivel nagyrészt tényleg rossz ízűek. A rossz íz megerősíti bennük, hogy egészségtelen, holott az édesítőszerek egészségkárosító hatásáról az aszpartámon kívül szinte alig hallani (aszpartám nincs a termékben), míg a cukor káros hatásairól annál többet - pl. elhízás és járulékos betegségei, Candida, diabétesz, stb. . A Google keresőbe csak be kell ütni, hogy „cukor káros hatásai”.

 
Ajánljuk cégek, irodák részére kávé, tea mellé, családoknak nagyon takarékos befőzéshez, dzsemmek, lekvárok készítéséhez, sütéshez, főzéshez, cukor kiváltására.
 

 


 
Néhány vásárlónk tapasztalata termékünkkel:

 
"Évek óta használom a Yummy Sweet Gastro (Frukt-íz) terméket. Valóban azt tudja, amit ígérnek, és az ára is nagyon kedvező. Én a természetgyógyászomtól vásároltam az első dobozt, és azóta nem vettem cukrot. Diabeteses sorstársaimnak kiemelten ajánlott. Én sem tudtam elviselni más édesítőszer ízét (azok mellékhatásairól nem is beszélve), de ez nagyon bevált! Tavaly már az összes lekvárt, befőttet ezzel édesítettük, és még senki nem vette észre, hogy nem cukorral készültek. Mindenkinek ajánlom.” 
/H.Péter/
 

 
Tökéletesen alkalmas a termék arra, hogy a napi gyakorlatban használt cukrot kiváltsa. 3 hónapja kávéba, teába, turmixba, limonádéba stb. ezt használom cukor helyett; és ezeket én bizony nagyon édesen szeretem; a kávét például öt cukorral… 3 hónap alatt a doboz 60 %-a fogyott el; mellékíze, utóíze nincs, és pl. egy liter teába kevesebbet vagy maximum annyit teszek, mint amennyi por van mondjuk egy orvosságos kapszulában.”
/S. András/
 
 
 
„Kiváló a termék!!!
Én az idén kora tavasszal vettem először, de a családban nagy sikernek örvendett!!! Már lassan mindenkinek vettem a családban, sőt két szomszédomnak is!!! Mindenkinél bevált. Én süteményekbe is ezt használom, senki sem vette észre, hogy cukor nélkül van. Jövő héten kezdődik számomra a befőző idény az eperrel, azt is ezzel fogom eltenni már!
Mindenkinek ajánlom!!!!”
/H. Béláné/
 
 

 
Kipróbáltam már szinte minden édesítőszert a cukor helyettesítésére, és nagyon nem voltam elégedett. Mindegyiknek volt valami mellékíze, utóíze, ami sokat rontott az édes íz élményén. Most találkoztam a Yummy sweet-tel, és már vártam a mellékízt - ami nem érkezett meg! Valóban cukorízt éreztem! Nagyon meglepődtem. Úgy látom, a gyártó valóban nem elégedett meg valamiféle részeredmény elérésével, és sikeresen állította elő a cukor egészséges alternatíváját. Köszönöm.”
/B.Jenő/
 
 

 
Szerintem a legjobb édesítőszer a piacon. 100 %-ban helyettesíti a cukrot (kivéve, ahol a cukortól és annak hatalmas mennyiségétől lesz kemény a hab). Főzésben, sütésben, hidegen-melegen, bárhogy készíthető. Arról nem is beszélve, mennyivel olcsóbb a cukornál. Én a hétvégén eperlekvárt főztem be vele. Az epreket nagyon alaposan mossuk meg, vágjuk darabokra. Ki mennyire szereti darabosan a lekvárt, úgyis ereszt levet. Egy kis adagot leturmixoltam, hozzákevertem. 2,5 kiló eperhez (megtisztítva) szükséges: 2 zacskó Dr. Oetker dzsemfix szuper 3:1 és 60 adagolókanál (nekem ez 2 evőkanál) Yummi Sweet. Eper lábosba, Yummi és a dzsemfix összekereverve ár az eperre. Gyorgy tűzön folyamatos keverés közben felforralni, bő 2 percig forralni, egyből mehet az üvegekbe. Azokat lezárni, fejre állítani úgy 5-10 percre, aztán vissza és hagyni kihűlni. 2 nap múlva kész az isteni finom lekvár:) Csak maradjon télre is!
/Gyöngyi/
 
 

 

 

 

   Somatodrol-EN    Somatodrol-DE   Somatodrol-PL   Somatodrol-CZ  Somatodrol ES  Somatodrol PT  Somatodrol SK  Somatodrol IT  Somatodrol-RO Somatodrol-LT  Somatodrol-HU  Somatrodol-FR  Somatrodol-HR 

 Netszolga   netszolga@netszolga.hu
Last updated: 10/27/19.